Recepten:

 

 

 

 

 

Aubergine salade

 

 

Ingredienten:



=1 aubergine van ongeveer 250 gr
=wat zout
=2 eetlepels olijfolie
=1 eetlepel citroensap
=1 teentje knoflook
=1/2 theelepel gedroogde basilicum
=zwarte peper naar smaak
=3 takjes peterselie

 

 

 

 

Bereiding:

Was de aubergine, snijd hem eerst in dunne plakken en daarna de plakken in kleinere stukken.
Kook de stukjes aubergine in weinig water met zout in ± 5 minuten gaar en giet ze af.
Klop een sausje van de olie, het citroensap, het uitgeperste teentje knoflook,
de basilicum, zout en peper en schenk dit over de warme auberginestukjes.
Laat de salade afkoelen.
Knip de peterselie fijn en schep die door de auberginesalade


Is een voor of tussengerecht voor 2 personen

Succes en smakelijk eten.

 

 

 


Receptengerechten-tips