Recepten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gevulde eieren

 

 

Ingredienten : 10 stuks

=5 eieren
=1 el  niet te dunne mayonaise
=1 el kerrie (ipv kerrie kan men ook andere kruiden gebruiken)
=½ tl ketjap
=peterselie of paprikapoeder voor de garnerng
=zout

 

 

 

 

 

 

Bereiding:

Kook de eieren in 10 miuten hard.
Laat de eieren in koud water afkoelen
Eieren pellen en door de midden snijden
De dooierhelften eruit halen en in een kom doen.

Voor de vulling:
Eigeel pureren en daarbij de ketjap, mayonaise, kerrie en zout doen.
Goed roeren en zorg dat de vulling niet te dun is.
Eieren vullen .( kan met een spuit of  eenvoudig met de lepel) 

Garneren met wat peterselie of paprikapoeder erop
       

 


Recepten gerechten