Recepten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaasstengels

 

 

Ingredienten : 8 stuks per plakje bladerdeeg
=Bladerdeeg
=1 ei
=kaas naar smaak. (B.v oude kaas, parmezaanse kaas etc)

 

 

 

 

 

 

 

Bereiding:

Kaas raspen
Bladerdeeg ontdooien.
Het ei loskloppen.
Bestrijk de ontdooide plakjes bladerdeeg met het losgeklopt ei.
Strooi er de geraspte kaas over en druk deze iets aan.
Snij nu reepjes van 1,5 cm.
Beide uiteinden van een reepje vastpakken en in tegengestelde richting 2 maal draaien.
Bakplaat iets invetten en de reepjes erop of op bakpapier.
Oven op 180 graden en in 10-12 minuten afbakken.
Lekker bij de borrel.                        .

Smakelijk .


Recepten gerechten