Recepten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knoflookgarnalen

 

 

Ingredienten : 5 porties met stokbrood

=250gr grote gepelde garnalen
=1 d.l. olijfolie
=3-4 teentjes knoflook
=1 e.l. peterselie
=Wat peper
=Zout

=kerstomaatje en blaadje sla
=Stokbrood.
=Knoflooksaus

 

 

 

 

 

 

 

 

Bereiding:

Verwarm de olie in een pan op een laag vuur.
Voeg de schoongemaakte garnalen, geperste knoflooktenen en wat peterselie toe.
Breng het geheel verder op smaak met zout en peper en laat de garnalen in ongeveer 5 minuten goed warm worden. (niet bakken!!)
Bestrijk 5 stukken opengesneden stokbrood met knoflooksaus .
In de oven voor ongeveer  5-10 minuten op 150 -180graden.

(zorg voor een krokante  korst.)
Zorg ook dat alles gelijk klaar is.

Leg op elk bord een stokbroodje en 50 gram knoflookgarnalen.

Lekker als voorgerecht.

Nog wat extra peterselie over de garnalen.

Maak het geheel af met een blaadje sla en een tomaatje

Smakelijk

 


Recepten gerechten