Recepten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spaghetti Carbonara 

 

 

Ingredienten:

2 eierdooiers geklopt,

150 gram fijngesneden spekblokjes

4 el olijfolie

2 sjalotjes fijnsnijden

4 el peterselie fijnsnijden

100 gr. geraspte parmezaan of oude kaas

peper en zout naar smaak

250 gr spaghetti

 

 

 

 

 

Bereiding:

Kook de spaghetti, al dente en afgieten.
Meng de eierdooiers met de kaas, en wat water in een kom
Bak de spekblokjes in de olijfolie met de sjalot op laag vuur in een wok.

Voeg als laatste de peterselie toe en en meng het goed.

Voeg de pasta toe in de wok en zet deze op een hoog vuur, zodat de

pasta lekker heet kan worden.
Dit is erg belangrijk: goed heet!!!!
Doe vervolgens het ei-kaas mengsel bij de bloedhete pasta en roer goed door. Meteen serveren op warme borden.!

Smakelijk eten.