Recepten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verse worst, mosterd en kapucijners

 

Ingredienten:

=500 gram verse worst of saucijzen
=mosterd  (De echte franse moutarde is het lekkerst)
=paneermeel
=75 gram boter
=vleeskruiden
=1 ui (fijn snipperen)
=1 el tomatenpuree

=Aardappelen en kapucijners

 

 verse worst

 

 

Bereiding:

De worst of de saucijzen 5 minuten in heet water leggen. 
Haal ze uit het water, droog maken en strijk er de mosterd over. Daarna door de paneermeel. 
Verhit de boter in een braadpan
Leg de worst erin en voeg vleeskruiden toe aan het braadvet. 
Nu de pan op een laag vuur.
Braad de worst 15 minuten op een niet al te hoog vuur gaar. 
Haal de worst uit de pan, fruit de gesnipperde ui in het zelfde vet en voeg er 1 lepel tomatenpuree aan toe. 
Lekker met aardappelen en kapucijners.

 

Receptengerechten-tips