Recepten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoute kruidige stengels

 

 

Ingredienten : 8 stuks per plakje bladerdeeg
=Plakken bladerdeeg
=wat melk
=geklopt ei als je een goudbruine kleur wiltwat melk
=zeezout

=evt kruiden zoals rozenmarijn, tijm

 

 

 

 

 

 

 

Bereiding:

Bladerdeeg ontdooien.
Met een kwastje de melk over het bladerdeeg doen.
Wat zout  en iets kruiden erop en aandrukken. (naar smaak)
Snij nu reepjes van 1,5 cm.
Beide uiteinden van een reepje vastpakken en in tegengestelde richting 2 maal draaien.
Bakplaat iets invetten en de reepjes daarop leggen of op bakpapier.
Oven op 180 graden en in 10-12 minuten afbakken.
Lekker bij de borrel . (veel zout gebruiken is ongezond)            
            .

 


Recepten gerechten