Recepten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pizza Calabrese

 

 

Ingredienten:

=Bodem van 30cm (zie recept)
=Eventueel dikkere bodem maken. (naar smaak)
=Saus voor de pizzabodem (zie recept) of marinarasaus.
=tomaat, kaas, salami,

=olijven, spaanse peper,

=oregano, basilicum
=Zout en peper en olijfolie

 

 

 

 

 

 

 

Bereiding:

De sleutel van succes voor het thuis pizza’s maken ligt bij het feit dat je de pizza niet teveel moet beleggen. Hou het simpel.
Bij teveel beleg bestaat de kans op het niet gaar zijn en wordt de pizza ook niet 1 geheel.

Bedek de pizza met 1 van de hierboven voorgeschreven sauzen.
Snij de tomaten en kaas in dunne plakjes.
Verdeel deze plakjes tomaat , kaas en salami over de pizza.

Daarna de olijven die je over de helft snijd en wat peper (zonder of met zaden.) met zaden is bijzonder pittig
Daarna de kruiden over het geheel en wat geraspte kaas voorde afwerking

Finishing touch met zout, peper,wat knoflookpoeder en een beetje olijfolie.

Oven opwarmen tot 220-240 graden.
Daarna  afbakken in 10 minuten.

Succes en smakelijk eten.


Receptengerechten-tips