Pizza Salami
Ingredienten:
=Bodem van 30cm (zie recept)
=Eventueel dikkere bodem maken. (naar smaak)
=Saus voor de pizzabodem (zie recept) of marinarasaus.
=Dunne schijfjes salami
=Champignons fijngesneden
=Wat fijngeraspte kaas
![]() |
---|
Bereiding:
Bedek de bodem met saus (die zelf gemaakt is , zie recept re kolom)
Leg de dun gesneden champignons , salami en italiaanse kruiden op de bodem
Strooi nog wat geraspte kaas.
Finishing touch met zout, peper,wat knoflookpoeder en een beetje olijfolie
Oven op 220-240 graden
In 5-6 minuten afbakken
Pizza goed in de gaten houden en op tijd uit de oven!
Afbakken op rooster of ingevette plaat of de steen
Deze pizza’s zijn zeer geschikt om op de steen af te bakken. Dunne bodempizza is typisch italiaans
Succes met bakken en smakelijk eten.
Italiaans recept