Recepten:

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarator

 

 

Ingredienten:


=2 in dunne plakjes gesneden komkommers
=zout, peper
=2 1/2 dl yoghurt
=3 uitgeperste teentjes knoflook
=paprikapoeder


 

 

 

 

Bereiding:

Doe de plakjes komkommer in een vergiet en bestrooi ze met wat zout en laat ze ongeveer een kwartier staan.
.Druk zoveel mogelijk vocht uit de plakjes komkommer en doe ze in een schaal.
Ruim peper toevoegen (of naar smaak.)
Doe de yoghurt met de uitgeperste knoflook en wat zout en
peper in een kom er roer alles door elkaar.
Schenk de yoghurtsaus over de komkommersalade en bestrooi het geheel met wat paprikapoeder. (naar smaak)
Salade doorscheppen en Serveren.


Is een voor of tussengerecht voor meerdere personen

Succes en smakelijk eten.

 

 

 


Receptengerechten-tips