Warm stokbroodje
Ham, Reblochonkaas
Ingredienten:
Reblochon kaas (1/2)
2 stokbroodjes (opensnijden 4 st) 30cm lang
2 dikke plakken gegrilde ham ·
2 rode uien
25 gr boter
Zout en peper
Vinaigrette
![]() |
---|
Bereiding:
De uien, fijnsnijden. Bak deze in een pan met de boter op matig vuur tot ze zacht en lichtbruin zijn, voeg zout en peper toe Verwarm de oven voor op
160 -180° c.
Snijd de ham in reepjes (in lengterichting), verspreid ze op de stokbroodjes met de gebakken rode ui .
Snijd de Reblochon (gewassen korstkaas) in platte stukken en verdeel ze over de broodjes Daarna op een bakplaat in de oven en laten liggen tot de kaas gesmolten en lichtbruin is.
15-20 minuten bij 160-180 graden.
Serveren met een salade en wat vinaigrette.(zie recept)
Smakelijk