Recepten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Warm stokbroodje

 

Ham, Reblochonkaas

 

 

Ingredienten:

Reblochon kaas (1/2)
2 stokbroodjes (opensnijden 4 st) 30cm lang
2 dikke plakken gegrilde ham ·
2 rode uien
25 gr boter 

Zout en peper

Vinaigrette

 

 

 

 

 

 

 

Bereiding:

De uien, fijnsnijden. Bak deze in een pan met de boter op matig vuur tot ze zacht en lichtbruin zijn, voeg zout en peper toe  Verwarm de oven voor op

160 -180° c.
Snijd de ham in reepjes (in lengterichting), verspreid ze op de stokbroodjes  met de gebakken rode ui .
Snijd de Reblochon (gewassen korstkaas) in platte stukken en verdeel ze over de broodjes Daarna op een bakplaat in de oven en laten liggen tot de kaas gesmolten en lichtbruin is.
15-20 minuten bij 160-180 graden.
Serveren met een salade en wat vinaigrette.(zie recept)
Smakelijk